Carpathian 2 Wheels Guide – Touring Romania – Aplicatia mobila

Aplicatia mobila Touring in Romania este acum disponbila!

Pe lângă ghidul printat Touring in Romania, echipa Carpathian 2 Wheels Guide vă pune la dispoziţie şi o aplicaţie mobilă, pentru Android şi iOS, cu toate informaţiile din ghidul printat având în plus şi o funcţionalitate de navigare.

 

Touring în România – ghidul printat şi aplicaţia mobilă

Al doilea ghid turistic al proiectului Carpathian 2 Wheels Guide: Touring în România propune 28 de trasee pe drumuri asfaltate care acoperă întreg teritoriul țării.

Majoritatea traseelor, 21 la număr, străbat regiunile istorice ale României precum: Maramureș, Banat, Transilvania sau Dobrogea, iar 7 dintre ele duc călătorii pe toate pasurile montane majore din Munții Carpați. Toate acestea au durata de una sau două zile.
Pentru a prelungi aventura pe două roți prin România, sunt propuse 5 trasee lungi, de până la 8 zile, compuse din cele 28 de trasee.

Toate rutele menţionate sunt integrate în aplicaţia mobilă dezvoltată pentru Android şi iOS, care oferă pentru fiecare traseeu:

  • punctul de start, durata estimată, distanţa totală şi dificultatea traseului;
  • descriere detaliată a rutei;
  • datele de contact pentru cazările recomandate;
  • detalii şi fotografii cu obiectivele turistice recomandate;
  • principalele oraşe care indică şi sensul de parcurgere al traseului.

 

    

Cea mai importantă funcţionalitate a aplicaţiei este cea de navigaţie. Pentru fiecare rută sunt marcate drumurile care trebuie urmate şi toate elementele menţionate mai sus (unităţile de cazare, obiective turistice şi benzinăriile).
Funcţia de navigaţie are şi o schemă de culori cu contrast minim potrivită pentru momentul în care călătoria se prelungeşte după lăsarea intunericului - Nigth Mode.

 

 

Utilizatorii au la dispoziţie gratuit trei trasee cu funcţionalitate completă iar versiunea completă, cu 28 de trasee, poate fi achiziţionată direct din aplicaţie.

Proiectul Carpathian 2 Wheels Guide

România. Bogățiile naturii au atras oameni aici încă din vremuri preistorice, fiecare cultură lăsând în urmă ceva, de la amprentele palmare din peșterile Munților Apuseni, la cetățile medievale învăluite în mister şi legende răspândite în toată Transilvania. Munții Carpați se înalță semeți până la 2544 de metri în Munții Făgăraș, dar ascund şi goluri prăpăstioase în chei și defilee săpate de râuri sălbatice, precum Cheile Bicazului sau Cazanele Dunării.

 

 

O echipă formată dintr-un cartograf (Nucuţă Călin) şi un ghid turistic (Sabin Potinteu) au iniţiat un proiect inedit care are ca scop dezvoltarea responsabilă a turismului pe două roţi în acest ţinut.
Alături de partenerul principal BMW Motorrad România echipa a ajuns la peste 20 de oameni şi a publicat până acum două ghiduri turistice (Munţii Apuseni şi Touring în România) care conţin 55 de trasee de motociclete din toate categoriile: touring (asfalt), soft-enduro (drumuri neasfaltate) şi adventure (off-road).

Aplicaţia mobilă Touring în România poate fi descarcată de aici:

 

Get it on Google Play

Get it on App Store

Articol preluat de pe site-ul oficial: www.v2.carpathian2wheelsguide.com

Content Protection by DMCA.com

No Comments Yet.

Leave a comment