Despre

motosuport.ro-ghidul moto care te ajută să faci alegerea potrivită pentru tine.

Acest ghid moto a fost creat din cauza pasiunii pentru motociclete și nevoia de a face ceva util pentru comunitatea moto din România.

Ghidul motosuport.ro este unicul web-site unde vei putea alege cu încredere de unde să achiziționezi motocicleta pe care o dorești. De ce? Foarte simplu! Îți punem la dispoziție un sistem de "rating", astfel vei ști exact în ce stare este motocicleta înainte să te pornești la drum, sute de kilometri.

 

Mai mult:

12 Septembrie 2015

Sistemul de "rating".

Pentru motocicletele second hand, vom avea un sistem de "rating" cu note de la 1 la 8. Până la 8 deoarece credem că notele 9 şi 10 se potrivesc doar pentru motocicletele noi. Fiecare motocicletă care apare pe motosuport.ro este atent verificată de către staff-ul nostru.

12 Septembrie 2015

Motocicletele motosuport.ro.

motosuport.ro nu vinde motociclete! Motocicletele care apar pe web-site sunt motocicletele partenerilor motosuport.ro. Ghidul nostru îţi oferă informaţiile de care ai nevoie înainte de a  porni la un drum scurt sau lung.

12 Septembrie 2015

Partenerii noştri.

Vrei ca motociletele tale să apară pe motosuport.ro? Daca da, atunci e foarte simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiţi un email pe adresa office@motosuport.ro sau să ne contactaţi la unul dintre numerele de telefon afişate pe pagina de contact.

Obiective

motosuport.ro - ghidul potrivit pentru tine.

Staff-ul nostru va face tot posibilul ca tu- viitor motociclist sau motociclist care vrea o schimbare- să ai la îndemână absolut toate detaliile legate de motocicleta pe care ai gasit-o pe un alt web-site sau direct la unul dintre clienţii noştrii.

motosuport.ro îţi oferă:

  • Informaţii reale şi actualizate
  • Sistem de "rating"
  • Magazin virtual
  • Cea mai bună reclamă
  • Ştiri din lumea moto
  • Modalitate de comparare
  • Listă de produse dorite
  • Posibilitatea de a fi blogger
  • Posibilitatea de a fi partener
  • O interfaţă "user friendly"

Echipa motosuport.ro

Avantajele noastre

Suport si informaţie actualizată.

"Information is power" este ideea pe care motosuport.ro este construit. De aceea suntem în permanenţă legatură cu clienţii şi partenerii noştri. Astfel putem oferi cel mai bun suport şi informaţii de cea mai bună calitate.

Reţele de socializare.

Cu ajutorul reţelelor de socializare (facebook, twitter, google plus, etc) motosuport.ro este intr-o permanenţă creştere. Astfel, informaţia pe care o avem va avea o valoare din ce în ce mai mare.

Sincronizează-te cu motosuport.ro

Urmărind website-ul vei putea fi în permanenţă informat cu toate noutăţile din domeniul moto. Vei şti exact ce se vinde şi ce se cumpără, la ce evenimente moto să participi, ce se întâmplă în lumea sportului moto din România şi din afară.

Parteneri motosuport.ro

 

Content Protection by DMCA.com