Ce este motosuport.ro?

Ce este motosuport.ro? - pentru parteneri

 1. Vizitatorii noştri vor avea acces la o bază de date cu magazine, service-uri, dezmembrări, atelier custom, şcoală de soferi, etc. Astfel indifernet de zona unde se află, va putea avea acces instant la informaţia de care are nevoie. Aici vor apărea doar partenerii motosuport.ro.
 2. Fiecare motocicletă va fi pozată de noi în cel mai mic detaliu.
 3. motosuport.ro este singurul web-site din România unde toate motocicletele care sunt puse spre vânzare vor fi verificate şi vor primi un rating de la 1 la 8. Motocicletele care apar pe site sunt ale partenerilor noştri. Noi, motosuport.ro, nu vindem motociclete. Vrem doar să centralizăm informaţia care există deja pe diferite site-uri şi să oferim încredere totală şi transparenţa posibililor clienţi. Sistememul de rating este creat în funcţie de cerinţele pe care fiecare viitor cumpărător le are. Pentru a inţelege mai bine acest sistem de rating vă rog să acesaţi link-ul urmator: www.motosuport.ro/sistem-de-rating
 4. Reclama:

 • Toţi partenerii motosuport.ro vor beneficia de reclamă periodică pe reţelele de socializare, în special pe grupurile Facebook de specialitate. În momentul de faţă suntem înscrişi pe aproximativ 150 de grupuri cu peste 1 000 000 de membrii. Reclama va fi practic postarea unui link cu produsul dumneavoastră şi câteva detalii. Astfel cei interesaţi de anunţul publicat, vor ajunge pe site-ul motosuport.ro direct la pagina produsului publicat. Produsul (motocicleta) va conţine in descriere: detalii legate de produs, datele dumneavoastră de contact şi link-ul către web-site-ul dumneavoastră.
 • Partenrii care doresc pot achiziţiona reclamă de tip BANNER în diferite zone ale web-site-ului motosuport.ro
 • Periodic toţi vizitatorii înregistraţi pe motosuport.ro vor primi un e-mail publicitar care va conţine o reclamă cu datele şi produsele dumneavoastră.

6.   În magazinul virtual motosuport.ro veţi putea vinde motociclete, echipamente şi piese.

7.   Periodic veţi primi un raport din Google Analytics; asftel veţi putea vedea exact cât succes are motosuport.ro şi dacă vă mai este rentabil să continuaţi parteneriatul cu noi.How to Set Up Tracking for Multiple Languages In Google Analytics


INFORMATII:

 • Nici un produs pe care doriţi să-l expuneţi la noi pe site nu va părăsi magazinul dumneavoastră.
 • Veţi beneficia de cea mai bună reclamă.
 • Imediat ce un produs este achiziţionat de pe motosuport.ro veţi primi toate datele persoanei interesate de achiziţie. Datele se vor comunica telefonic şi pe e-mail.
 • Pe motosuport.ro fiecare vizitator are posibilitatea de a compara produsele printr-un plugin special, unde se pot adăuga mai multe produse şi observa diferenţele.
 • De asemenea produsele se pot adăuga într-o ”listă de dorinţe”, astfel posibilul dumneavoastră client să nu uite ce anume i-a atras interesul.
 • motosuport.ro este gândit în aşa fel încât în funcţie de ce interese are fiecare vizitator, paginile unde apar produsele vor afişa produse care să-i atragă atenţia.
 • Partenerii care vor avea o colaborare îndelungată cu noi vor beneficia de reduceri.
 • Echipa motosuport.ro este într-o continuă creştere. Acest lucru va face posibil ca pe motosuport.ro să avem parteneri din toată ţara.
 • Pe lângă produse şi informaţii legate de magazine, service-uri etc. pe motosuport.ro vor mai fi: informaţii legate de trasee de parcurs cu motocicleta, unde să te cazezi, unde să mănânci, blog ce va cuprinde tot ce înseamnă ştiri din lumea moto, cât şi păreri personale şi caterincă.
 • În concluzie motosuport.ro va fi ghidul perfect pentru orice motociclist (sau viitor motociclist) din ţară si de ce nu, şi din afară.

 

partener motosuport.ro

OBSERVATII:

 1. Diferenţa dintre motosuport.ro şi restul web-site-urilor unde vă puteţi adăuga anunţuri gratuite este că noi vă vom face reclamă permanentă inclusiv pe aceste site-uri.(www.lajumate.rowww.bikeshop.rowww.motociclism.rowww.motogaraj.ro, www.bestbike.ro, www.zona-moto.ro, etc. Lista este într-o continuă creştere )
 2. motosuport.ro poate oferi suport telefonic viitorului client.
 3. Acest proiect pe care l-am numit motosuport.ro a fost şi este foarte bine gândit. De mai bine de 2 ani studiem piaţa moto din România şi ştim exact ce lipseşte, din punct de vedere al vânzătorului cât şi al viitorului motociclist.
 4. Toţi partenerii vor primi un STICKER, prin care clienţii care vor intra în magazin, sevice, atelier, şcoală de soferi, etc. vor şti ca sunteţi un partener motosuport.ro în care pot să aibe încredere.
 5. Partenerii care vor împlinii un an de partenriat vor primi o diplomă de certificare motosuport.ro.

 

Content Protection by DMCA.com