The Distinguished Gentleman’s Ride – Cluj-Napoca

Ce este The Distinguished Gentleman's Ride - Cluj-Napoca ?

Este un eveniment global care are ca scop principal strângerea de donații pentru a găsi un tratament pentru cancerul de prostată.  Anual se estimează că un număr de 1300 barbați mor pe zi din cauza acestui cancer, pe plan global. Liga Română de Cancer estimează că în România sunt diagnosticate anual 177 de cazuri noi de cancer de prostată şi că aproximativ 7,3% din bărbati mor anual din această cauză. Cancerul de prostată reprezintă a doua cauză de deces prin cancer după cancerul pulmonar.

the-distinguished-gentlemans-ride-logoPentru cei care doresc mai multe detalii despre când și cum a fost înființat acest "club" mondial pot accesa link-ul din imaginea alăturată. Scopul acestui articol este acela de a face cunoscut faptul că cineva s-a gândit să aducă acest eveniment și în Cluj-Napoca, iar cu această ocazie îi mulțumim lui CSONGOR CSORVASI.

Toți cei care doresc să participe la plimbarea motocicliștilor în costum organizată în data de 25.septembrie.2016 trebuie să se înscrie pe web site-ul oficial dar atenție la regulament. Plimbarea este una particulară așa cum și numele o spune. Cei care participă nu sunt obligați să doneze. În schimb cei care vor să faca acest lucru o pot face foarte simplu.

Fiecare rider înscris pe site-ul oficial www.gentlemansride.com va avea propria pagină unde prietenii, familia, colegii de muncă sau pur și simplu cei care doresc vor putea să doneze. Nu există sumă minimă impusă. Fiecare donează cât dorește sau cât poate.

motosuport.ro susține acest eveniment caritabil și îi rugăm pe cei care au posibilitatea să fie alaturi de noi atât la plimbare cât și la donații să o facă. Deși condițiile de a participa la plimbare sunt destul de stricte, cu siguranță sunt câțiva rider-i care le pot îndeplini. In momentul de fața sunt înșcriși 12 motocicliști în Cluj-Napoca și 48 în București.

Cei care vor să doneze sunt rugați să acceseze oricare din imaginile de mai jos. Va mulțumim pentru sprijinul accordat și vă așteptăm să fiți alături de noi la plimbarea motocicliștilor în costum.

bora-teodor-manuel-the-2016-distinguished-gentlemans-ride

Ghidul de stil îl puteți găsii accesând link-ul www.gentlemansride.com/about/style-guide.

Pe facebook există deja pagina evenimentului unde puteti găsi informații și discuții de unde veți putea afla exact cine participă la marș și cu ce motocicletă. Tot aici veți afla toate noutățile legate de acest eveniment.

Pentru a fi informat cu tot ce se intamplă pe plan mondial la acest superb eveniment caritabil vă invităm să dați un LIKE la pagina oficială, unde se vor posta informații și poze din toate țarile care participă alături de noi în lupta împotriva cancerului de prostată.

 

VA URMA

Content Protection by DMCA.com

No Comments Yet.

Leave a comment