EICMA 2016 – salonul moto din Milano în direct

EICMA 2016 va deschide porțile pentru presă pe data de 8 noiembrie iar în 10 noiembrie pentru public. Timp de două zile presa va avea acces special pentru a fotografia și a se informa despre mult așteptatele modele anunțate de marii producatori din lumea motociclismului. Chiar dacă la Intermot au fost deja lansate unele modele, producatorii au lăsat ceva și pentru EICMA. Printre marile nume ale presei mondiale am fost și noi invitați să luăm parte la mult așteptatul salon moto de la Milano, așa că impreună cu fotograful Liviu Codreanu și prietenul Radu Bunea vom încerca să vă ținem la curent cu tot ce se va întâmpla acolo.

motosuport-ro-live-at-eicma

Primele noutați pentru anul 2017 au fost deja anunțate și cu siguranța mulți dintre voi deja stiți spre ce să vă orientați în anul care urmează. Noi vom încerca să ținem pasul și cu siguranță vom fi prezenți la marile scene DUCATI, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, Aprilia, KTM, BMW, Moto Guzzi, MV Agusta, Triumph etc.


 

 

Orar EICMA 2016:

Public:
Joi 10 Noiembrie / 10.00 - 18.30
Vineri 11 Noiembrie / 10.00 - 22.00
Sâmbătă 12 Noiembrie / 10.00 - 18.30
Duminică 13 Noiembrie / 10.00 - 18.30

Operatori:
Marți 8 Noiembrie / 12.00 - 18.30
Miercuri 9 Noiembrie / 9.00 - 18.30

Presa:
Marți 8 Noiembrie / 8.30 - 18.30
Miercuri 9 Noiembrie / 9.00 - 18.30

 

 


Pe langă stand-urile marilor producatori de motociclete vor fi zone amenajate pentru diferite activități precum zona de start-up-uri și inovații, zona de siguranță, zona special dedicata pentru vânzare de echipamente și accesorii, zona de motociclete custom, zona VIP, sală pentru presă, magazin EICMA -Milano și centru de informații. Pe harta de mai jos puteți vedea poziționarea fiecarei zone inclusiv zonele de parcare, dar și zonele de acces.

eicma_map_fiera-v13

Urmarind pagina noastră de facebook www.facebook.com/motosuport veți putea urmări tot ceea ce se întâmplă la EICMA plus veți ști exact momentul în care vom organiza CONCURSUL: MOTOSUPORT.RO LIVE AT - EICMA, concurs pe care il vom anunța direct de la Milano.

3-motosuport-ro


Dacă cumva veți fi și voi prezenți la salonul moto va rugăm să ne contactați.

Am fi încântați să va cunoaștem și să schimbăm câteva păreri la o cafea.


 

Sponsori motosuport.ro

Mulțumim sponsorilor care ne-au susținut și au avut încredere în proiectul nostru:

Content Protection by DMCA.com

No Comments Yet.

Leave a comment