Frumusețe și pasiune – interviu cu Kriss Marbella

Atunci când frumusețea și pasiunea pentru două roți se întâlnesc, nu avem cum să nu ne bucurăm și să nu profităm de ocazie, ca să facem cunoscut tuturor celor care ne urmăresc că totul este posibil și că DA, SE POATE ȘI LA NOI.

Așa că v-o prezentăm pe Kriss, o femeie frumoasă care în viața de zi cu zi e la fel ca noi toți. Din discuțiile avute cu ea, înainte de interviu, am realizat că este o persoană glumeață,  inteligentă, plină de viată, o femeie căreia îi place să iasă în oraș cu prietenii, îi plac animalele, îi place natura și bineînțeles iubește viața pe două roți. Nimic ieșit din comun. DAR spre surprinderea multor bărbați care o cunosc ea și-a luat inima în dinți și de mai bine de un an a început să practice un SPORT unde bărbatul predomină.

 

Pe noi ne-a surprins plăcut să vedem că pasiunea nu are limite și că totul este posibil DACĂ iți dorești cu adevărat. Tot ceea ce putem spune este: BRAVO KRISS! SINCERE FELICITĂRI ȘI MULTĂ BAFTĂ!


Fără a mai divulga prea multe vă lăsăm să descoperiți singuri "lumea" lui Kriss.

 • Kriss, eşti una din cele mai sexy motocicliste de off-road din ţară. Eşti greu de trecut cu vederea. Cum reacţionează ceilalţi motociclişti când te văd pe motor?

"Mulți mă consideră sexy, dar când fac enduro mă simt puternică. Când văd o blondă pe motor, părerile bărbaților sunt împărțite. Unii mă privesc cu îndoială, alții strigă "Wow!". Mi-a spus cineva că este foarte rar și foarte palpitant să vezi o femeie escaladând munții, mai ales o femeie care arată și bine.

FB_IMG_1458075088393

 • De unde ai această pasiune pentru două roţi? Cum toate au un început, spune-ne în cazul tău cum a fost. 

"Inițial am preferat motoarele de viteză. Primul meu motor de viteză l-am avut la vârsta de 30 de ani, pe care l-am cumpărat cu banii strânși pentru a merge în vacanță.  Acesta era un Suzuki R600.  Pasiunea pentru două roți o am de la tata, care avea un Puch de 50 cmc cu pedale, cu motor în 2 timpi, din 1977. Când eram mică tata venea de la serviciu și ne lăsa și pe mine și pe fratele meu să ne plimbăm cu motoreta în fața blocului. Pasiunea am avut-o dintotdeauna, dar timpul și problemele nu mi-au permis să mă perfecționez.

De aproximativ 6 ani m-am mutat la Constanța cu job-ul. Îmi amintesc că era o zi ploioasă de vineri, anul trecut în vară, când un prieten de-al meu a postat pe un site de socializare un filmuleț cu enduro. Am vizionat filmulețul inițial amuzată, apoi din ce în ce mai curioasă, deoarece eu practicam off-road cu ATV-ul, iar nu cu motocicleta. Am luat legătura cu amicul ce postase filmulețul iar a doua zi m-am urcat în mașină și am plecat la Plopu, o localitate de lângă Ploiești. Acolo am dat peste o gașcă de enduriști care m-au privit cu scepticism. Am împrumutat un echipament și motor de la primul meu instructor și astfel am avut prima mea experiență, pe ploaie, mocirlă și frig, dar în ciuda intemperiilor, nu m-am dat bătută. Și a doua zi mi-am cumpărat un motor KTM 250EXC în 4 timpi și echipament."

 • Ce te atrage la off-road şi de ce ai ales acest stil ?

"Ehe... e greu de spus. Enduro fiind un sport dur, bărbatesc, l-am abordat ca un bărbat. Nu mi-a păsat că mă voi murdări sau că voi fi nevoită să car în spate motorul stricat. Era evident că se va întâmpla și asta. Dar nimic nu mai contează când mă urc pe motor, pe vârf de munte și-mi trăiesc momentele de nebunie și adrenalină la maximum. Fiecare traseu reprezintă pentru mine un examen; de fiecare dată învăț câte ceva."

FB_IMG_1458075247405 2016-02-18 08.03.24 2016-02-12 13.07.39 943948_932316713531090_2638160437354310147_n 12734148_937125649716863_2695059129299614406_n

 • Ce simţi când eşti pe 2 roţi?

"Ceva extrem, dur, greu de controlat dar nu imposibil, precum și entuziasm. În momentul de față reprezintă calea de evadare din monotonie și banal. Este și o plăcere greu de cuantificat."

 • Mai practici şi alte sporturi extreme?

"După așa ceva, nu mai am nevoie de alt sport extrem."

 • Ai participat până acum la concursuri off-road? 

"Având în vedere că practic acest sport de mai puțin de un an, primul meu concurs a fost la începutul lui noiembrie 2015, adică la 5 luni de la debut. Concursul s-a numit Soft Enduro la Motoare (Alec Dumitrescu) și a avut loc la Plopu, județul Prahova, unde la categoria hobby au fost înscriși 60 de bărbați și o singură femeie, adică eu... și am luat locul 35. Următorul concurs la care sunt înscrisă se desfășoară pe 26 martie anul acesta, la Serata Monteoru, județul Buzău. Și aici sunt înscrisă la categoria hobby, printre aproximativ 90 de participanți de genul masculin."

12316671_893294354099993_7000148086217527997_n

 • Ce părere ai despre femeile pe motocicletă? 

"Personal mi se par foarte tari femeile pe motor. Emană forță și senzualitate în același timp. Și este imposibil să nu se uite toată lumea după ele atunci când trec cu echipamentul din dotare."

 

 • Un sfat celor care sunt tentaţi de 2 roţi dar care încă nu au avut acel curaj de a se urca pe motocicletă.

"Sfatul meu este să prindă puțin curaj și să încerce măcar o dată. Este valabil și pentru femei și pentru bărbați. Dacă eu pot, puteți și voi!"


 

Pentru cei cărora le-a plăcut povestea lui Kriss și doresc să vadă mai multe poze sau pur și simplu nu vor să închidă această pagina, punem o mică galerie foto în care puteți vedea că într-adevăr TOTUL ESTE POSIBIL!

This slideshow requires JavaScript.

MotoGP-Banner

Content Protection by DMCA.com

5 Responses

 1. Felicitari si succes in viitor !Te apreciez foarte tare si te asociez cu SORINA SANDU si ANDREEA GOGA si ele deosebite si foarte bune enduriste ! Tot respectul !!!
 2. Ce comparatie penibila. Fetele de care spui tu Ovidiu sunt sportive cu titluri europene si nationale nu pitipoance ce cauta atentie.
  • Daca ti-ai folosi tot creierul cand comentezi...ti-ai fi dat seama ca si ele au fost in mintea celor ca tine tot pitipoance in cautare de atentie cand au inceput. Dar la cat de ingusta iti este mintea nu ne mai mira sa vedem comentarii ca al tau. Inafara de a fi keyboard warrior cu ce te mai lauzi?
  • hahhahhhahhh....Mare adevar!
 3. Norocul ei ca e cunoscuta este datorita "relatiilor" pe care aceasta le are cu majoritatea dintre participanti. Nu putem compara doua adevarate campioane si sportive cu o prefacuta ca ea, daca a.ti stii toti care e realitatea la curse, nu ceea ce pare sau ce posteaza aceasta dar partea buna, e foarte priceputa la selfie-uri. So Marbela, tine.o tot asa esti foarte buna in ceea ce faci (poze)

Leave a comment