Informaţii

motosuport.ro livrează produse în toată ţara indiferent de zonă sau de valoarea comenzii.

Servicii de curierat: motosuport.ro livrează în toată ţara prin serviciile de curierat rapid.
• produsele se livrează la adresa indicată în comandă şi confirmată telefonic.
• expedierea produselor se face în funcţie de stoc în ziua confirmării telefonice a comenzii.
• termenul de livrare este de maxim 14 zile.
• produsele sunt asigurate pe durata transportului. motosuport.ro este complet răspunzator şi îşi asumă responsabilitatea ca produsele să ajungă la destinaţie în cea mai bună condiţie.
• în colet produsele sunt însoţite de factură.

Returnarea produselor

Puteţi solicita returul produselor livrate dacă vă aflaţi în una dintre situaţiile de mai jos:
1. Produs ce nu este conform cu specificaţiile de pe site
Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, puteţi solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veţi plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de motosuport.ro.
Dacă produsul primit este în non-conformitate cu specificaţiile de pe site în primele 24 de ore de la recepţia efectivă (recepţia la domiciliu prin curier) puteţi reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.
2. Produse ce v-au fost livrate greşit
Daca vi s-a livrat alt produs decăt cel comandat vă rugam să semnalaţi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de motosuport.ro.
3. Renunţarea la cumpărare
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produsului.
Acestă clauză se aplică conform Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în Ordonanţa Guvernului nr. 130/200 art. 2 lit.e..
4. Produse în perioada de garanţie
Produsele care prezintă deteriorări vor fi returnate prin curierat şi schimbate cu altele noi, cheltuielile de transport fiind suportate de motosuport.ro.
NOTA: Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 

ATENŢIE !!!

motosuport.ro nu raspunde de produsele vândute de parteneri.

Dacă aveţi probleme cu un produs achiziţionat de la unul din partenerii noştri, vă rugăm să luaţi legătura direct cu acel partener de la care a-ţi făcut achiziţia.

Content Protection by DMCA.com