„Le-a reușit combinația!” – declaratie Valentino Rossi

No comment - doar cuvintele lui dupa ultima cursa

 

„După mine, Lorenzo are o parte de vină mai mică decât Marquez, asta și pentru că Lorenzo nu a făcut pe pistă niciodată ceea ce a făcut Marquez. Dar cu comportamentul său și cu ce a spus după cursa din Malaezia, pentru mine, merită tratat în același mod ca Marquez. Putea foarte bine să-și vadă de treabă și ieșea mult mai bine din treaba asta. Poate s-au înțeles între ei, nu știu. Am spus-o deja de joi, unii ziceau că nu ar face ei așa ceva, dar eu eram convins că o să meargă până la capăt. A fost urât.

De la ultimele declarații ale lui Marquez, de vineri și de sâmbătă, când spunea că avea să facă totul pentru a-l bate pe Lorenzo, eram deja convins că au făcut o «combinație». Într-un fel, e la fel cu ceea ce fac echipele de fotbal la final de sezon, când nu vor să retrogradeze în divizia B.

E destul de trist, s-a pierdut o mare ocazie. După mine, nu meritam asta, dar…

Sincer, încă simt adrenalina cursei, așa că deocamdată mă simt destul de bine. Pe măsură ce vor trece orele, mă voi întrista mai mult, dar deja știam că avea să se termine așa. Eram sigur că vor face asta. Când mi-am dat seama că voi pleca ultimul, fără să mă pot bate cu Lorenzo, mi-a fost clar că Marquez îi va păzi spatele și exact asta s-a întâmplat. Mă așteptam.

Cel mai mare regret îl am față de cursa de la Phillip Island: eram mai rapid decât Lorenzo, după patru, cinci tururi îl prinsesem, avantajul ar fi crescut de la 18 puncte și poate s-ar fi încheiat totul acolo. Acolo s-a hotărât finalul sezonului.”

 

Content Protection by DMCA.com

No Comments Yet.

Leave a comment