Livrare

Cum se efectuează livrarea?

Livrarea se efectuază doar prin curier rapid (DPD Curier) în toate localităţile din România. Produsele tale vor fi împachetate cu grijă şi expediate în plicuri speciale sau cutii, care asigură transportul comenzii tale în bune condiţii. Deoarece coletele sunt preluate la ora 16:00 din depozitul nostru, comenzile sosite după această oră vor fi expediate în urmatoarea zi lucrătoare.

 

Expediaţi coletele şi prin Poşta Română?

Pentru a îmbunătăţi serviciile oferite clienţilor noştri am renunţat la colaborarea cu Poşta Română. Aşadar, coletele se expediază doar prin curier rapid.

 

Coletele sunt livrate doar la adresa din buletin?

Livrarea se face către adresa completată de tine în formularul de comandă. Intrucât livrările se efectuază între orele 8:00-17:00, te rugăm sa precizezi o adresă la care livrarea poate fi efectuată în acest interval orar.

 

Când va fi livrată comanda?

Comanda va fi livrată, în general, în următoarea zi lucrătoare, după expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit până la două zile lucrătoare, în funcţie de zona geografică în care locuieşti sau de volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaborăm.

 

Care sunt costurile de transport?

Costul transportului depinde de greutatea coletului şi de localitatea în care doreşti să se expedieze. Pentru a afla exact costul de expediere te rugăm să iei legătura cu departamentul de vânzări.

 

Cum pot urmări unde este coletul meu?

După efectuare unei comenzi vei primi un e-mail sau un SMS de confirmare a comenzii, în care vei avea codul AVB aferent coletului. Accesezi link-ul: https://www.dpd.com/tracking_ro/(lang)/ro sau dai click pe imaginea de mai jos pentru a introduce codul AVB si vei vedea exact unde este coletul tău.

 

Online tracking

Content Protection by DMCA.com