Campania privind prevenirea incidentelor “Atenție la Motocicliști” – 2017 1

Campania privind prevenirea incidentelor “Atenție la Motocicliști” a ajuns la cea de-a V-a ediție și a reușit sa adune un numar impresionant de motocicliști (peste 350). Alături de motocicliștii din Cluj s-au alăturat și cei din județele învecinate precum: Alba, Brașov, Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Deși majoritatea erau din Transilvania am văzut și motocicliști din alte zone mai îndepărtate. Numărul motocicliștilor prezenți la campania organizată de Paul Sorinca a reușit în acest an să depășească așteptările tuturor, fapt care ne bucură și care ne face să sperăm la o atenție sporită în trafic atât de partea șoferilor auto cât și a motocicliștilor.

010.Campania Atentie la motociclisti - 2017 - motosuport.ro

Întâlnirea a avut loc în parcarea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca de unde a pornit și marșul pe traseul deja presatibilit și binețeles escortați de poliția rutieră. Așa cum spune și organizatorul Paul Sorinca:

Marsul se dorește a fi, pe de o parte, un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, pietoni ș.a.m.d. în vederea reducerii numărului de incidente rutiere.

004.Campania Atentie la motociclisti - 2017 - motosuport.ro      006.Campania Atentie la motociclisti - 2017 - motosuport.ro

Marșul a decurs fără evenimente neplăcute dar am avut parte și de două mașini, care nu au respectat blocajele poliției rutiere și a organizatorilor dar și a unui motociclist care a ținut neaparat să arate tuturor că poate să facă burnout în centrul Clujului. Clar de ambele parți (șoferi auto și motocicliști) mai există și neatenți sau nepăsători în ceea ce privește siguranța altora în trafic. Dar campania e gândită special pentru acele persoane, pentru restul e un motiv foarte bun de a te întâlnii cu prietenii sau de a-ți face noi prieteni din alte zone ale țării, cu care să încerci să dovedești tuturor că nu toți motocicliștii sunt teribiliști și ca și noi existăm în trafic la fel ca și șoferii auto sau pietoni.

001.Campania Atentie la motociclisti - 2017 - motosuport.ro

Felicitări încă o data Paul Sorinca și echipei, cu care ai reușit să organizezi un eveniment care sperăm cu toții să ajute în trafic.


Sursa foto: Liviu Codreanu

Sursa video: Laci Videography

Sursa video: TVR Cluj

Mai multe poze și filmări pe: www.facebook.com/events/183018012190899/


001.Promo-Mugen-Race

Câteva brand-uri pe care vi le punem la dispoziție.

[logo-carousel id=piese]

One Comment

Trackbacks and Pingbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.