Despre EICMA 2016 Lasa un comentariu

 

Mulți bloggeri au publicat articole despre EICMA așa că nu am să încep și eu să descriu acest eveniment ci mai degrabă am sa vă spun la ce e bun – cel puțin din punctul meu de vedere. Nu o să dau detalii legat de motocicletele pe care le-am văzut acolo deoarece cu siguranță deja ați citit și vazut multe video-uri live sau de prezentare. Ceea ce pot să spun este că EICMA – Milano este un salon moto pe care macar o dată trebuie să-l vizitezi – indiferent că o vei face de placere sau pentru ați extinde afacerea.

027-eicma-2016-motosuport-ro   008-eicma-2016-motosuport-ro   015-eicma-2016-motosuport-ro

Vă pot spune că zona unde are loc EICMA este o zonă impresionantă. Mai multe detalii despre FIERA MILANO gasiți accesând link-ul din textul bold-uit. Toată zona era amenajată cu restaurante, gherete street food, baruri și zone unde puteai să te relaxezi după ore întregi de umblat pe la stand-urile din cadrul expoziției. Pe lânga cele 7 hale imense, afară era special amenajată zona de spectacole și competiție.

005-eicma-2016-motosuport-roTotul era aranjat în așa fel încât erai atras de tot felul de lumini, culori și fotomodelele care îți zâmbeau de fiecare dată și te atrăgeau să vezi motocicleta pe care trebuia să o promoveze. La fiecare aparat foto pe care îl vedeau îndreptat spre ele știau să se pună în poză. Acest lucru bucurând pe toată lumea inclusiv pe colegele noastre motocicliste pe care le vedeam pozând alaturi de aceste manechine frumoase.

Tocmai din acest motiv cei de la EICMA au o galerie de poze, special dedicată pentru fetele care au reușit, cu BRIO, să atragă privirile tuturor vizitatorilor. E o galerie pe care o recomandăm celor care vor să vadă o prezentare subtilă a motocicletelor și scooter-elor de la EICMA.

Galerie foto: EICMA Ladies – www.eicma.it/en/gallery/eicma-ladies

Totuși să nu uităm motivul principal al acestui eveniment și anume motocicletele. La EICMA ai ocazia să vezi absolut orice dorești. De la motociclete vechi restaurate la ultimele modele fabricate de marii producatori dar nu numai, de la piese specifice pentru anumite brand-uri la piese aftermarket pentru orice gen de motocicleta, echipamente simple dar și echipamente moto echipate cu air bag. Totul prezentat cu stil și eleganță.

Dacă până acum nu ați găsit motivul pentru care să vizitați acest salon moto vă mai dăm noi unul. Pentru prima dată anul acesta la EICMA a fost amenajată zona pentru vânzare. Aici am găsit de toate: îmbrăcăminte, echipamente, casti, accesorii, cam tot ce ai nevoie în afară de motocicletă. Multe firme prezente aici aveau produse cu reduceri destul de mari – clar merită dacă esti în căutare de reduceri în masă. Magazinele cu îmbracăminte a marilor brand-uri precum: DUCATI, KAWASAKI, SUZUKI, HONDA, BMW, YAMAHA, VR46 dar și la stand-urile unde găseai toate aceste brand-uri la un loc inclusiv îmbrăcăminte oficială Marc Marquez și Jorje Lorenzo  erau prezente și aveai de unde alege.

Unul din stand-urile care m-a surpins plăcut a fost al celor de la OFFICINE SUPERBIKE singurul producator oficial pentru îmbrăcăminte WORLD SUPERBIKE. Prețuri foarte bune și oameni care au dorit neaparat să colaboreze cu noi din propria lor inițiativă. După două zile în care ne-au văzut prezenți pe la toate firmele am fost abordați și invitați la o discuție – discuție care a dus la o propunere din partea lor pe care nu am putut să o refuzăm.

ap2_5825   slash_nero_1_   ap2_5773   typo_nero_fronte

 world-superbike-apparel-imbracaminte

– în curând veți putea găsi pe www.motosuport.ro toată gama de îmbrăcăminte oficială WORLD SUPERBIKE


Pe partea de buisness EICMA oferă posibilitatea de a crește ca firmă. Spun asta deoarece aici ai posibilitatea să vorbesti direct cu toate firmele mari din domeniul motociclismului. Poți discuta cu firme mari precum STEIN DINSE și PARTS EUROPE care au stocuri imense de piese, accesorii, echipamente de la diferite brand-uri. Lista firmelor prezente e foarte lungă însă câteva au reușit să ne atragă atenția. Din toate discuțiile pe care le-am avut am observat că toți vor să-și crească numarul de parteneri însă nu toți sunt dispuși la ce le oferă firma care vrea să devină partenerul lor ci invers.

Tot trecând de la un stand la altul am ajuns și la stand-ul celor de la MOTTO WEAR. Aici am avut onoarea să-l cunosc pe Adam Siniecki, proprietarul unei fabrici de blugi moto din Polonia. Un om simplu care a reușit să extindă afacerea lui pe plan mondial și care a dorit să devină partenerul nostru.

dsc_0992-copy

– în curând veți putea găsi pe www.motosuport.ro toată gama de blugi MOTTO WEAR –


Lista partenerilor continuă cu PARTS EUROPE, STEIN DINSE, SPARK – Exhaust Technology, DUCABIKE, TucanoUrbano, ItalBELL, COBO Group și Absoulte MOTO.

Din cauza acestor noi parteneriate de publicitate pe care am reușit să le finalizăm suntem siguri că oricine e în cautare de noi parteneri și extindere are doar de câștigat participând la EICMA – 2017.

 stein-dinse-partener-motosuport-ro   spark-evacuari-moto-partener-motosuport-ro   parts-europe-partener-motosuport-ro

Și dacă tot nu v-am convins de ce merită măcar o dată să mergi la EICMA poate vor reuși pozele facute de Liviu Codreanu să o facă. Multumim Liviu pentru efortul depus și pentru pozele de care nu ai cum să nu te îndrăgostești.


Mulțumim partenerilor noștri care ne-au sponsorizat, susținut și au avut încredere în proiectul nostru: MOTO SUPORT live at EICMA – 2016

Fotograf:

[logo-carousel id=sponsori-motosuport-ro]


Dacă dorești și tu să devii partener MOTOSUPORT.RO tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

OFERĂ ÎNCREDERE CLIENȚILOR TĂI PRIN CERTIFICAREA MOTOSUPORT.RO


* începând din 2017 toți partenerii noștri vor beneficia de un certificat de calitate care vă va ajuta să evidențiați punctele forte ale companiei dvs. și va informa clienții și parțile interesate de iscusința dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.