Bine ati venit pe MotoSUPORT.ro

Portalul nostru este locul ideal pentru toti motociclistii si pentru toate firmele care comercializeaza produse de diferite tipuri pentru motociclisti. Ideea MotoSUPORT.ro a inceput in anul 2015 cand a fost lansata prima varianta a portalului destinat sa ajute comunitatea moto din Romania, cu afisarea de informatii reale si verificate dar si sa promoveze anumite brand-uri din Romania. Avand un succes mai mult decat cel la care ne asteptam, am hotarat ca este cazul sa investim mai mult in ideea noastra. Din acest motiv varianta a doua este mult mai complexa si este dedicata inclusiv vanzatorilor.

MotoMARKET?

MotoMARKET este un sistem prin care partenerii MotoSUPORT.ro isi afiseaza propriile produse pe  platforma noastra. Clientii pot comanda simultan atat produsele noastre cat si produse din oferta oricarui partener.

Garantia MotoPAY®

MotoPAY® este garantia pe care noi o oferim cumparatorului dar si vanzatorului. Fiind un sistem nou pe piata moto din Romania suntem siguri ca vom reusi sa oferim incredere de ambele parti. Detaliile despre cum functioneaza acest serviciu le gasiti aici.

Partener MotoMEDIA

MotoMEDIA este un serviciu dedicat celor care doresc sa se promoveze prin intermediul MotoSUPORT.ro. Detaliile despre acest program de promovare le gasiti aici.

Vrei sa vinzi?

Daca doresti sa devii vanzator tot ce trebuie sa faci este sa indeplinesti cateva conditii si sa completezi aici informatiile despre compania ta. Un consulatat MotoSUPORT.ro te va contacta ulterior pentru detalii.

MotoEVENTS

Pentru ca suntem pasionati si ne dorim sa fim in mijlocul vostru, vom incerca sa participam la cat mai multe evenimente cu tematica moto din tara. Astfel vom reusi sa va tinem la curent cu noutatile aparute  si vom avea ocazia sa ne cunoastem personal.

Avantaje MotoSUPORT.ro

Brand-uri verificate si testate

Toate brand-urile prezente pe platforma noastra sunt verificate si testate de-a lungul anilor de experienta in domeniu. Pe langa aceasta experienta vom face review-uri la diferite produse, review-uri la care sunteti invitati sa participati indiferent de parere.

Modalitati de plata

Produsele vandute de partenerii MotoSUPORT.ro pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs si OP. Impreuna cu produsele comandate, vei primi facturi corespunzatoare de la fiecare partener din MotoMARKET.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii MotoSUPORT.ro se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate.

Termene de livrare si disponibilitate

Produsele vandute in MotoMARKET au afisate informatii de stoc in timp real iar livrarea se va face in functie de disponibilitate. Toate informatiile vor fi afisate pe pagina produsului.

Parteneri MotoMEDIA

MotoBLOG

MotoBLOG este locul unde vom scrie articole legate de evenimentele moto din tara, vom face teste si recenzii de produse, vom testa motociclete si vom incerca sa va aducem informatii noi si cat mai relevante.