Ducati Cluj-Napoca Lasa un comentariu

Începand de anul trecut, de când am auzit zvonul cum că în sfârșit la Cluj se va deschide reprezentanța DUCATI, am hotarât să investighez un pic acest aspect. Fiind posesor  și fan DUCATI am apelat la anumite cunoștințe pentru a desluși acest mister, care speram să fie cât se poate de real.

Nu dupa mult timp am ajuns în contact cu domnul Sebastian Sabo – specialist marketing la reprezentanța AUDI, care mi-a confirmat faptul că cei de la AUTOWORLD au decis să facă acest pas, așa că începând cu această lună (martie 2017) ei sunt DEALER si SERVICE AUTORIZAT DUCATI. Încă nu au puse la punct toate detaliile legate de Showroom și Service dar se lucrează intens ca până în luna aprilie să fie gata și aceste aspecte foarte importante.

Ducati Cluj - Autowrold - 001

Până când va fi gata showroom-ul DUCATI cele patru motociclete disponibile sunt expuse în showroom-ul AUDI de pe Calea Turzii Nr.249 și vă așteaptă să le încercați. Cele patru modele sunt: Ducati Monster 821, Ducati Multistrada 950Ducati XDiavel S și Ducati Scrambler Icon. Pentru mai multe detalii și prețuri accesati link-ul de mai jos sau click pe imaginea dorită:

www.motosuport.ro/product-category/motociclete/ducati

Ducati Monster 821 - Ducati Cluj - motosuport.ro   Ducati Multistrada 950 - Ducati Cluj - motosuport.ro   Ducati XDiavel S - Ducati Cluj-Napoca - motosuport.ro   Ducati Scrambler Icon - Ducati Cluj - motosuport.ro


001.Ducati Cluj - motosuport.ro   002.Ducati Cluj - motosuport.ro   003.Ducati Cluj - motosuport.ro


Deocamdată nu putem da foarte multe detalii legate de reprezentanța DUCATI Cluj-Napoca, dar cu siguranță vom fi alături de ei și vă vom ține la curent cu toate noutățile pe care le pregătesc. Pentru cei care vor, pot să urmarească pagina lor de facebook printr-un simplu LIKE și astfel veți fi în permanența informați cu ce au de gănd să facă pentru fanii Ducati din Transilvania.

https://www.facebook.com/ducaticluj/


004.Ducati Cluj - motosuport.ro   Ducati Scrambler Icon - 2017 - Ducati Cluj - motosuport.ro


Fotograf:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.